Innovatie hoeft lang niet altijd over technologie te gaan!

Blog 05/07/2017

Door Ank van der Zalm

Technologie is echt mijn ding. Van een VR-bril maken tot een 3D printer in elkaar zetten, niets is mij te gek. De functie van projectmanager in Store of the Future van Q&A sluit dan ook volledig aan bij mijn interesses. Dagelijks verdiep ik mij in de nieuwste retail innovaties en geef ik rondleidingen. Dit kan in onze showroom in Amersfoort, maar sinds kort ook in het eerste retail innovation street lab in de Amsterdamse Beethovenstraat. Veel innovaties gaan gepaard met technologie. Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn. Een voorbeeld hiervan is de innovatieve, magnetische wand van ATOM RETAIL.

Verander je winkel elke dag!

Voor ondernemers blijft het een uitdaging om klanten te blijven boeien. De aandacht van de consument trekken wanneer zij langs je etalage lopen is niet eenvoudig. En, je bent vaak gebonden aan je vaste meubilair. Dat heb je ten slotte voor een flink bedrag aangeschaft. Store-partner ATOM RETAIL vond dit een gat in de markt. Zij ontwikkelde een magnetische wand waarbij alle onderdelen los te verplaatsen zijn en je zonder moeite je winkelinrichting kunt aanpassen. Simpel én vernieuwend!

Keer op keer kun je deze wand hergebruiken. Wandsystemen, visuals en spiegels zijn te verplaatsen, waardoor je je klant blijft verrassen. Technologische innovaties zijn leuk en interessant, maar innoveren kan dus ook anders!

Laat je inspireren

Benieuwd naar deze innovatie of één van de vele andere retail oplossingen? Ik leid je graag rond door de showroom van Store of the Future of ons eerste retail innovation street lab! Neem contact met mij op via avanderzalm@qanda.nl of 033-2454637.

Ons adres

Q&A
Printerweg 22
3821 AD, Amersfoort

Neem contact op

+31(0)33-2454637
info@qanda.nl

+32 478 99 15 82

werner@qandainsights.be

Contact pagina

Agenda


Bekijk de volledige agenda

Volg ons