Ontdek het nieuwe retailen

Columns 30/03/2017

In retail is geen dag hetzelfde. Iedere dag gebeurt er wel iets in deze drukke, maar o zo leuke branche. Retailers openen nieuwe concepten, voegen innovaties toe of weten een kloppende totaalervaring te bieden. Wij volgen deze ontwikkelingen elke dag op de voet. Hierdoor weten wij wat de belangrijkste trends in retail zijn, maar ook wat we in de komende jaren kunnen verwachten.

Retailinspiratie ligt op straat

Ben je werkzaam in de retail? Dan is het van belang om up-to-date te blijven en op de hoogte te zijn van al deze veranderingen. Het is ook belangrijk om te leren van partijen die al goed weten in te spelen op deze trends. Maar hoe doe je dat? Door met ons mee te gaan op retailtour. De inspiratie ligt namelijk op straat! In zowel het binnen- als buitenland schieten innovatieve en inspirerende concepten als paddenstoelen uit de grond. Door met ons mee te gaan bekijk je deze concepten door de ogen van onze retailexperts. We gaan op bezoek bij creatieve en vooruitstrevende formules. Je raakt geïnspireerd door unieke winkelconcepten en je leert van de innovaties die retailers al weten toe te passen.

Tour je mee?

Wij organiseren verschillende retailtours naar steden als Amsterdam, Den Haag, Londen, Berlijn en Milaan. Ook kunnen we een tour op maat voor je maken naar bijvoorbeeld New York of San Francisco.

Geïnteresseerd in wat deze steden te bieden hebben en heb je zin om daarna vol energie en inspiratie aan de slag te gaan voor jouw eigen formule of die van jouw klant? Neem dan een kijkje in onze reisagenda en vind de retailtour die bij jou past! De eerst komende tours waarvoor nog plekken beschikbaar zijn, zijn in mei en dan gaan we op retailtour naar Den Haag en Milaan.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten tijdens een van de retailtours!

Meer informatie? Neem gerust contact met mij op via fbarmentloo@qanda.nl.

Ons adres

Q&A
Printerweg 22
3821 AD, Amersfoort

Neem contact op

+31(0)33-2454637
info@qanda.nl

+32 478 99 15 82

werner@qandainsights.be

Contact pagina

Agenda


Bekijk de volledige agenda

Volg ons