Werken bij Q&A
Deel je passie voor retail met ons

Werken bij Q&A

Wij zijn voortdurend op zoek naar ambitieuze mensen met passie voor retail. Daarnaast hebben wij ieder jaar een aantal stageplekken beschikbaar.

Werken bij Q&A betekent:

Wij zijn op dit moment op zoek naar:

Interesse?

Neem contact met ons op

+31(0)33-2454637

Op zoek naar een stage binnen retail?

Wil jij naast je studie al wat ervaring opdoen op het gebied van marketing(communicatie) en sales? En heb jij passie voor retail? Zoek dan niet verder én neem contact op met Q&A. Wij bieden je een uitdagende stage!

Wat ga je doen binnen Q&A?

Tijdens jouw stage draait alles om communicatie. Je wordt betrokken bij de organisatie van onze (consumenten)verkiezingen. Samen met onze projectmanagers maak jij onze projecten tot een succes. Wat ga jij zoal bij Q&A doen?

En, wie ben jij?

Enthousiast, nauwkeurig én zelfstandig zijn drie eigenschappen die jij bezit. Je vindt het leuk om met verschillende projecten tegelijk bezig te zijn én hebt geen moeite met het schrijven van logisch opgebouwde teksten.

Volg jij een HBO-studie op het gebied van retail, sales, marketing of communicatie? Ben je vanaf januari 2018 minimaal vijf maanden beschikbaar? Neem dan zeker even contact met ons op.

Wie is Q&A?

Bij Q&A vinden wij retail het mooiste vakgebied dat er is. Niets staat zo midden in de samenleving en kent zo’n enorme dynamiek. Retail raakt elke Nederlander, Europeaan en wereldburger. Juist daarom zoekt Q&A naar de antwoorden op relevante retail vragen. Hoe wij deze vragen beantwoorden? Door middel van fact-based consultancy. Door te inspireren en kennis te delen tijdens onze events waar we vakgenoten bij elkaar brengen. Vragen stellen én beantwoorden zit in ons DNA.

Wat krijg je ervoor terug?

Allereerst een toffe ervaring binnen retail. Daarnaast krijg je een vaste werkplek met laptop, vakantiedagen én niet geheel onbelangrijk: een stage- en reiskostenvergoeding.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature nog steeds geïnteresseerd? Overtuig ons van jouw kwaliteiten. Neem contact op met Mark Veldkamp via mveldkamp@qanda.nl of 033-2454637.

Stage PHP Developer

Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde stagiair die vanaf januari/februari 2018 bij ons aan de slag wil als PHP Developer! Wil je voordat je afstudeert al wat werkervaring opdoen? Dan kunnen wij jou een uitdagende stage aanbieden!

Wie zijn wij?

Sinds 2003 is Q&A uitgegroeid tot een leidende retailpartner voor kennis, onderzoek, advies en opleiding. Wij willen onze klanten helpen om iedere dag beter te presteren. Inmiddels heeft Q&A een uitgebreide klantenportfolio opgezet met retailers als onder andere HEMA, Intratuin, Vodafone, C&A, Hornbach en Score. Bekijk de uitgebreide informatie op onze website!

Om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen, ontwikkelt ons development team diverse tools. Voorbeelden hiervan zijn:

Ter ondersteuning aan dit team zoeken we een junior PHP programmeur en het liefste een die oog heeft voor de gebruiksvriendelijkheid van het eindproduct.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een junior PHP programmeur met (basis)kennis van:

Eigenschappen:

  • Gestructureerd
  • Leergierig
  • Zelfstandig
  • 0-2 jaar werkervaring

Pré’s:

  • Ervaring met responsive webdesign
  • Ervaring met usability
  • OOP (Objectgeoriënteerd Programmeren)

Wat bieden wij?

Tijdens je stage bieden wij je de mogelijkheid om in de praktijk zoveel mogelijk te leren. Verder is Q&A een relatief kleine en informele organisatie en tevens een jong bedrijf. Wanneer je meer verantwoordelijkheid aankunt, zal je die krijgen. Verder bieden wij je:

Interesse?

Voor een sollicitatie naar deze stage kun je contact opnemen met Auke Jansen via ajansen@qanda.nl of 033 2454637.

Stage Onderzoek Q&A

Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde stagiair die vanaf januari/februari 2018 bij ons aan de slag wil gaan als onderzoeker! Wil je tijdens je opleiding al wat ervaring opdoen in het bedrijfsleven? Dan kunnen wij jou een uitdagende stage aanbieden!

Inhoud stage

Tijdens deze stage zul je ervaring opdoen in alle fases van het onderzoekstraject. Je werkt mee in het team van onderzoekers en consultants en voert ondersteunende taken voor hen uit. Voorbeelden van werkzaamheden die aan bod komen zijn:

De onderwerpen op het gebied van onderzoek kunnen sterk uiteenlopen, van segmentatie-, imago- en klanttevredenheidsonderzoeken tot visies over de retail op macro niveau. Daarnaast hanteren we verschillende onderzoeksmethodes zoals kwantitatief, kwalitatief en locatie onderzoek, alsmede het uitvoeren van expert interviews, desk research en het verzamelen en bundelen van trends. Dit maakt de projecten veelzijdig en uitdagend. Onze klanten bevinden zich op nationaal en internationaal niveau en hebben betrekking op retail in de breedste zin. Wij doen naast retailers bijvoorbeeld onderzoek bij vastgoedondernemingen en fabrikanten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gemotiveerde stagiair met passie voor de retail en winkels, die minimaal drie dagen in de week mee kan werken (exclusief scriptie/opdracht). Je kunt onderbouwen waarom je bij Q&A wilt komen werken en wat wij van jou kunnen verwachten. Verder ben je geïnteresseerd in het doen van onderzoek en het gedrag van consumenten. De ambitie om in de toekomst bij of voor een retailer te werken is een pre. Gezien de aard van de werkzaamheden die je zult uitvoeren, is het belangrijk dat je het leuk vindt om met analyses en cijfers bezig te zijn. Verder vinden wij de volgende eigenschappen/kenmerken belangrijk:

Wat bieden wij?

Tijdens je stage bieden wij je de mogelijkheid in contact te komen met retailers op nationaal en internationaal niveau. Verder is Q&A een relatief kleine en informele organisatie en tevens jong bedrijf. Wanneer je meer verantwoordelijkheid aankunt, zul je die krijgen. Verder bieden wij je:

Interesse?

Voor een sollicitatie naar deze stage kun je contact opnemen met: secretariaat@qanda.nl of 033 2454637.

Ons adres

Q&A
Printerweg 22
3821 AD, Amersfoort

Neem contact op

+31(0)33-2454637
info@qanda.nl

Contact pagina

Agenda


Bekijk de volledige agenda

Volg ons