Retail is topsport, dat weten wij al 15 jaar!

Blog 05/07/2018

Door Maartje van Barneveld

Dit jaar bestaat Q&A 15 jaar en dat moest gevierd worden. Zaterdag 23 juni organiseerden we een feest met klanten, partners en collega’s bij hockeyclub Schaerweijde. En wel op gepaste wijze: een sportevent voor het hele gezin met clinics, leuke activiteiten en een BBQ.

Bedankt!

In de afgelopen 15 jaar hebben we vaak een beroep gedaan op de kostbare tijd van onze klanten. We legden niet alleen een claim op hen, maar ook op het gezin. Tijd is schaars, de jouwe ook. We wilden wat teruggeven. Om deze reden vierden we ons lustrum in het weekend. Ons doel: een leuke dag voor het hele gezin en dat is gelukt!

Clinics van de pro’s

Samen met teamgenoten van Laren 1 verzorgde Joyce Sombroek hockey clinics. Voor wie liever aan zijn golftechniek wilde werken was er een golf clinic. De ervaren golfers onder ons konden lekker de baan van Schaerweijde op. Aan het begin van de middag is er hard gezweet tijdens de bootcamp, en later in de middag vertrokken twee groepen op mountainbikes voor een sportieve route in de omgeving.

Voor jong en stiekem ook oud(er)

Naast de sport clinics was er genoeg te beleven voor de kids. De hele dag door konden ze cupcakes versieren, en ik heb een paar gezichtjes vaak terug zien komen. Op het achterste hockeyveld is de hele dag gespeeld in het luchtkasteel en op de stormbaan. Bumper ball bleek niet alleen bij de kids populair – er staken ook geregeld lange benen onder de opblaasballen uit.

Genieten!

Een feest is niet compleet zonder lekker eten. La Place verzorgde een fantastische barbecue op het dakterras van het clubhuis met vlees, vis en salades. Heerlijk nagenieten in het zonnetje met een koud drankje.

De feestcommissie

Mijn collega Sabina Erftemeijer en ik hebben samen het lustrum gecoördineerd. Het was een uitdagend project waar best wat tijd in is gegaan. Gelukkig kunnen we nu zeggen dat we er met de hulp van onze collega’s, hockeyclub Schaerweijde, de sport pro’s en La Place een mooie dag van hebben gemaakt. Wij vonden het super om te zien hoe iedereen zo fanatiek heeft gesport en gefeest. Dat was de moeite helemaal waard. Tot het volgende lustrum!

Ons adres

Q&A
Printerweg 22
3821 AD, Amersfoort

Neem contact op

+31(0)33-2454637
info@qanda.nl

+32 478 99 15 82

werner@qandainsights.be

Contact pagina

Agenda

  • WRC retailtour @Amsterdam 13 mei 2019
  • Presentatie INEUROP @Marseille 13 mei 2019
  • World Retail congress @RAI, Amsterdam 14 mei 2019

Bekijk de volledige agenda

Volg ons