Schaerweijde Meisjes én Jongens C Nederlands Kampioen Zaalhockey!

Persberichten 04/02/2018

Jeugdopleiding levert twee titels op!

Schaerweijde Jongens C1 en Meisjes C1 zijn het beste zaalhockeyteam van Nederland in hun leeftijdsklasse. In Rotterdam werden op zaterdag 3 februari de finales gespeeld van het Nederlands Kampioenschap en Schaerweijde trok bij de C-jeugd twee keer aan het langste eind.

MC1 Standvastig

Meisjes C1 speelden tegen Oranje-Rood uit Eindhoven en kwamen stevig uit de startblokken: een 3-0 voorsprong door goals van Noor en Julie van den Nieuwenhof onderstreepte de ambitie van het team de titel op te eisen. De tegenstander stond echter niet voor niets in de finale en verkleinde de achterstand tot 3-2. Daarna hielden de meiden van Schaerweijde echter stand en was de buit binnen. Coach Suzan Veen, assistent-coach Irene Dekker en manager Chantal Plas konden trots zijn op hun meiden.

JC1 Oppermachtig

Met twee goals in de eerste twee minuten zette Lucas Veen Schaerweijde JC1 niet alleen op voorsprong, hij wees het team ook de weg naar de uiteindelijke overwinning. Coaches Christiaan Muts en Derrick Both en manager Roel Hart begeleidden het team rustig naar een grote overwinning. Uiteindelijk werd het 10-3 voor de mannen uit Zeist die naast Lucas Veen ook Valentijn van Liempt, Julius Dekker, Seth Heuvelmans en Jaap Solleveld zagen scoren.

Dubbel Feest

In de grandioze ambiance van het Topsport Centrum Rotterdam werd er daarna natuurlijk feestelijk gehuldigd en namen beide teams na samen geposeerd te hebben medailles en schalen in ontvangst. Een groot succes voor de Schaerweijde jeugdopleiding die eerder al alle acht teams naar de Districtskampioenschappen zag gaan en ook nog eens de B-teams kampioen van Midden-Nederland zagen worden!

Ons adres

Q&A
Printerweg 22
3821 AD, Amersfoort

Neem contact op

+31(0)33-2454637
info@qanda.nl

+32 478 99 15 82

werner@qandainsights.be

Contact pagina

Agenda

  • CEO Diner @Salesforce, Amsterdam 17 jan 2019
  • Rabobank Anton Dreesmann Congres @Rabobank, Utrecht 18 jan 2019
  • Next Retail Generation Event @Utrecht 18 jan 2019

Bekijk de volledige agenda

Volg ons