Wie is het beste foodservice bedrijf van Nederland?

Blog 18/07/2018

Door Gerwin Souman

3 september is het zover! Dan start de ‘Foodservice Award’ verkiezing, editie 2019. Een nieuwe publieksverkiezing die in 10 categorieën het meest favoriete foodservice bedrijf van de Nederlandse consument aanwijst.

De reden voor de consument

Naast de diverse vakjury verkiezingen die de branche rijk is, vinden we het belangrijk om de horecagast een stem te geven. De branche bloeit en er ontstaan veel nieuwe horeca initiatieven; het is daarom juist belangrijk de Nederlandse consument om zijn oordeel te vragen.

Q&A vs. foodservice

Voor Q&A is de foodservice-industrie niet onbekend. Zo zijn er veel klanten in de food-retail die dagelijks van advies worden voorzien. Daarnaast zijn retailbedrijven meer en meer actief binnen de foodservice en vice versa door blurring; integratie van horeca in retail.

Pak de kans

Heb jij minimaal vijf vestigingen of ben je een pure player in de horecabranche? Door minimaal 380 beoordelingen te behalen in één van de categorieën maak je kans op een award. De categorieën: Catering, Delivery, Food Retail, Koffie en/of Bakery café, Leisure, Logies, Fast Food, Onderweg, Online reserveringstool en Restaurants.

Het waarom

Via de vele beoordelingen die we ontvangen willen wij onze klanten inzicht geven in deze resultaten, om uiteindelijk beter te presteren. Welke resultaten? Onder andere de beoordelingen op aspecten als service, kwaliteit en gastvrijheid. Tot slot (en dat is waarschijnlijk de primaire reden voor veel retailers) biedt het winnaarslogo de mogelijkheid om te onderscheiden. Niet richting je concurrentie, maar nog belangrijker naar je stakeholders (consumenten, collega’s, etc.), om te laten zien dat je op de goede weg bent.

Nog even geduld

Over een paar weken start de verkiezing. Doe je ook actief mee of heb je vragen over dit concept? Neem dan even contact met me op (gsouman@qanda.nl).

Hoe deelnemen

Kan je niet wachten? Bekijk dan deze video met een samenvatting van ons concept of ga naar onze website om je aan te melden.

Ons adres

Q&A
Printerweg 22
3821 AD, Amersfoort

Neem contact op

+31(0)33-2454637
info@qanda.nl

+32 478 99 15 82

werner@qandainsights.be

Contact pagina

Agenda

  • WRC retailtour @Amsterdam 13 mei 2019
  • Presentatie INEUROP @Marseille 13 mei 2019
  • World Retail congress @RAI, Amsterdam 14 mei 2019

Bekijk de volledige agenda

Volg ons