Retail education
Incompany trainingen

Incompany trainingen

Een incompany programma is een op maat gemaakt programma voor een groep collega’s met dezelfde opleidingsbehoefte. Q&A heeft ruime ervaring met het verzorgen van incompany programma’s voor zowel young professionals, professionals als het managementteam van een organisatie.

In overleg met het bedrijf worden de wensen en behoeften in kaart gebracht waarna tijdens één of meerdere bijeenkomsten verschillende retail thema’s worden uitgelicht. Q&A beschikt over een groot netwerk van docenten en professionals, waardoor het mogelijk is om voor specifieke kennisgebieden met gastsprekers te werken. De mogelijkheid bestaat om de participanten direct aan de slag te laten gaan met de opgedane kennis door middel van deelopdrachten, Harvard Business Cases of een overkoepelende opdracht. Een incompany programma wordt vaak op een externe locatie gegeven.

Kennisvergroting op het gebied van retail staat centraal binnen het incompany programma. Het strategisch model in retail laat de verschillende deelgebieden van deze kennisvergroting zien.

Q&A heeft o.a. voor de volgende organisaties incompany programma’s georganiseerd:

Ons adres

Q&A
Printerweg 22
3821 AD, Amersfoort

Neem contact op

+31(0)33-2454637
info@qanda.nl

+32 478 99 15 82
werner@qandainsights.be

Contact pagina

Agenda


Bekijk de volledige agenda

Volg ons