Retail inspiration
Store of the Future

Store of the Future

Store of the Future is hét retail innovatie lab van Nederland. Dit initiatief van Q&A biedt de mogelijkheid om te ontdekken hoe de fysieke winkelomgeving van de toekomst eruit kan komen te zien, met de nadruk op de rol van technologie. Het testen van innovaties en het delen van kennis staan centraal in dit concept.

Store of the Future is ontstaan naar aanleiding van een grootschalig onderzoeksproject naar de fysieke winkelomgeving van de toekomst. Vanwege de behoefte aan inzicht in innovatie en toekomstbestendigheid voor de retailer, opende Q&A in 2015 Store of the Future in Den Haag. Een jaar lang hebben ruim 30 retailers en meer dan 100 partners in een echte winkelomgeving getest hoe technologie winkelen leuker en makkelijker maakt.

In dit eerste jaar hebben we laten zien dat technologie geen doel op zich is, maar juist een middel om de winkelervaring van de consument te verbeteren. Het pop-up concept in Den Haag is inmiddels gesloten. Om retailers ook in de toekomst te kunnen helpen met innoveren, heeft Store of the Future een vervolg gekregen in een zakelijke en consumenten omgeving.

De zakelijke bezoeker is welkom in het innovatie lab in Amersfoort: een inspirerende locatie waar verschillende innovaties worden getoond en evenementen, rondleidingen en presentaties worden gegeven. Store of the Future test daarnaast de komende periode de nieuwste innovaties bij onder andere Collectiv. in Den Haag en in de Beethovenstraat in Amsterdam.

Bezoek de website

Ons adres

Q&A
Printerweg 22
3821 AD, Amersfoort

Neem contact op

+31(0)33-2454637
info@qanda.nl

+32 478 99 15 82
werner@qandainsights.be

Contact pagina

Agenda


Bekijk de volledige agenda

Volg ons