Stel ons je vraag

Inspiration

Innovation for the future

Kennisdeling is ons fundament. Dat uit zich op verschillende manieren: van een dagelijkse e-mail met de meest relevante trends tot het bezoeken van inspirerende concepten in China. We vertellen je niet alleen over technologie in de fysieke winkelomgeving van de toekomst, maar laten je dit ook testen in Store of the Future. Daarnaast organiseren we jaarlijks events waarbij we (retail)professionals bij elkaar brengen en praktische inzichten geven waar je meteen mee aan de slag kunt.

Products

Trends

Dagelijks op de hoogte van trends en ontwikkelingen in retail.

Meer informatie

Retailtours

Ontdek creatieve en vooruitstrevende formules, unieke winkelconcepten en innovaties die retailers in binnen- en buitenland toepassen.

Meer informatie

Events

Ontmoet retailprofessionals en krijg praktische inzichten om je beter voor te bereiden op de retailomgeving van de toekomst.

Meer informatie

Store of the Future

Hét retail innovatielab van Nederland. Ontdek de fysieke winkelomgeving van de toekomst met nadruk op de rol van technologie.

Meer informatie

Onze Inspiration klanten

Achmea Adyen
Agu Holding Axi
Bax Shop Gall & Gall
HEMA Jump Retail
O'Moda Plus
Riviéra Maison SalesForce
Tweakwise Vomar

Inspiration cases

Q&A TrendTool

Redevco

"De TrendTool en de trenddiscussies helpen ons op een eenvoudige, efficiënte en leuke manier op de hoogte te blijven van ontwikkelingen die van belang zijn voor onze bestaande huurders. Daarnaast leren wij over nieuwe concepten en ontwikkelingen in Retail die van belang zijn voor het bepalen van onze strategie."

Retailtour New York

Toshiba

"De tour was met name geslaagd doordat Q&A zich ten volle heeft ingezet om dit professioneel te regelen met experts die goed op de hoogte zijn van alles wat New York aan inspiratie en innovatie te bieden heeft..."

Retailtour Amsterdam

Beter Bed

"We bekijken als concullega’s het winkelaanbod al door een professionele bril natuurlijk, maar Q&A heeft ons verrast met vernieuwde en inspirerende winkelconcepten..."

Wil jij je kennis met ons delen?

Neem contact met ons op