Stel ons je vraag

Store of the Future

Test, deel en innoveer

Store of the Future is hét retail innovatie lab van Nederland. Dit initiatief biedt de mogelijkheid om te ontdekken hoe de fysieke winkelomgeving van de toekomst eruit komt te zien. Dit met nadruk op de rol van technologie. We doen dit niet alleen in onze showroom, maar organiseren ook regelmatig innovatietrajecten in de winkelstraat.

Meer informatie?

Download de brochure

Van 2015 tot nu

Het begon met een grootschalig onderzoek naar de fysieke winkelomgeving van de toekomst. Daaruit bleek dat er een behoefte was aan inzicht in innovatie en toekomstbestendigheid van retailers. In 2015 openden we dan ook een ‘echte’ winkel in den Haag. Ruim 30 retailers en meer dan 100 partners testten hier hoe technologie winkelen leuker en makkelijker maakt. Een jaar van testen, leren en delen. Inmiddels is het pop-up concept gesloten.

Store of the Future kreeg wel een vervolg. In Amersfoort hebben we, samen met onze partners, een showroom ingericht met interessante technologieën op het gebied van onder andere Augmented Reality en interactie. Zo kunnen we innovaties blijven testen en kennis met je delen.

In samenwerking met ondernemers en gemeenten organiseren we innovatietrajecten in de winkelstraat. Onderstaande video’s geven je een impressie van trajecten in Amsterdam en den Haag.

Onze partners

ABN AMRO
Appbakkers
Blast
Headcandy
Memomi
Nexmosphere
Overly
Pick 'n Watch
Trylikes
White Table Interactive

Bezoek brengen aan Store of the Future?

Neem contact met ons op