Stel ons je vraag

John Terra per 1 november als Operationeel Directeur in dienst bij Q&A

Persberichten27 oktober 2021

Amersfoort, 27 oktober 2021 – Per 1 november 2021 treedt John Terra als Operationeel Directeur in dienst bij Q&A Insights & Consultancy. In zijn nieuwe rol zal hij de dagelijkse bedrijfsvoering aansturen en nauw betrokken zijn bij de strategie en ontwikkeling van de dienstenportfolio.

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest aan de retailzijde neemt hij waardevolle inzichten mee terug naar Q&A. Bij Euretco heeft hij zich met name bezig gehouden met retail insights en business intelligence – een steeds belangrijker aspect van iedere retailorganisatie.

“We zijn heel blij dat John na drie jaar weer terugkeert in ons bedrijf. Als Q&A zijn we groeiende en met de aanstelling van John vertrouwen we erop nog verder te bouwen aan de professionalisering van ons bedrijf. Ik kijk uit naar het samenwerken met de collega van het eerste uur.” – Frank Quix.

Met de terugkeer van Terra zal Frank Quix, Algemeen Directeur bij Q&A, zich weer meer richten op de commerciële activiteiten. Beide directeuren zullen, zoals voorheen, actief betrokken zijn bij Insights, Consultancy, Education en Inspiration projecten.

“Ik wilde graag de retail praktijk in. Bij Euretco heb ik drie mooie en leerzame jaren gehad. Q&A is en blijft een prachtige bedrijf en na even weggeweest te zijn, zie ik volop kansen voor de organisatie maar ook voor mij persoonlijk. Je kunt er je invloed uitoefenen op wat je leuk en belangrijk vindt in je werk” – John Terra.