Stel ons je vraag

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday is dé wekelijkse webinar met inspirerende gesprekken over retail. In samenwerking met JUMP! Retail gaan we met onze gasten in gesprek over de belangrijkste topics uit de boardroom van retailers. Houd de donderdagmiddagen voorlopig vrij in je agenda! Op onze Thoughtful Thursday hebben we laagdrempelige, maar waardevolle gesprekken met toonaangevende retailers en retailexperts én behandelen we vragen die van tevoren gesteld worden. Wanneer doe jij met ons mee?

Hosts

Frank Quix
Frank Quix
Managing Director Q&A

Q&A
Ernst Jan Smids
Ernst Jan Smids
Algemeen Directeur bij JUMP! Retail

Jump retail

Donderdag 1 juli

Deze week alweer de laatste sessie van Thoughtful Thursday voor de zomerstop! We sluiten af met niemand minder dan Caroline van Turennout, Directeur Marketing & e-commerce bij Zeeman. Frank gaat met haar in gesprek over haar afgelopen zeven jaar bij de textielsuper. Ze hebben het o.a. over de ludieke marketingacties, de centrale rol die ‘zuinig’ heeft binnen de organisatie en de ontwikkelingen rondom duurzaamheid, tweedehands en gerecycled assortiment.

Abonneer hier

Ga naar de webinar

Binnenkort
We houden een zomerstop. We zien je graag weer na de zomer!

Thoughtful Thursday gemist?Heb je een webinar gemist? Bekijk de Thoughtful Thursday terug via ons platformRetail Outlook Platform