Stel ons je vraag

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday is dé wekelijkse webinar met inspirerende gesprekken over retail. In samenwerking met JUMP! Retail gaan we met onze gasten in gesprek over de belangrijkste topics uit de boardroom van retailers. Houd de donderdagmiddagen voorlopig vrij in je agenda! Op onze Thoughtful Thursday hebben we laagdrempelige, maar waardevolle gesprekken met toonaangevende retailers en retailexperts én behandelen we vragen die van tevoren gesteld worden. Wanneer doe jij met ons mee?

Hosts

Frank Quix
Frank Quix
Managing Director Q&A

Q&A
Ernst Jan Smids
Ernst Jan Smids
Algemeen Directeur bij JUMP! Retail

Jump retail

Donderdag 29 oktober

Deze week hebben we ondernemer Max Wittrock te gast bij weer een nieuwe Thoughtful Thursday. Naar eigen zeggen is Max een echte ‘Startup Entrepreneur and Marketing Enthusiast’. Max begon zijn startup-carrière toen hij samen met twee vrienden een bekroonde Mass Customization Business oprichtte: het inmiddels welkbekende mymuesli. Hij houdt van digital marketing, food en branding en we gaan dan ook graag in gesprek over e-commerce retail, in het bijzonder gefocust op de Food-industrie. Ook hebben we het met Max over de kracht van Direct to Consumer, personalisatie, Brands en Branding en food trends. Jij bent er toch ook bij?

Abboneer hier

Ga naar de webinar

Binnenkort5 november:
Sara Dol, content creator op TikTok

12 november:
Maggy Hopman van MAGGY’S

19 november:
Daan Van Renselaar van Stella Fietsen

26 november:
Ruud van Munster van DA
Thoughtful Thursday gemist?Heb je een webinar gemist? Bekijk de Thoughtful Thursday terug via ons platformRetail Outlook Platform