Stel ons je vraag

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday is dé wekelijkse webinar met inspirerende gesprekken over retail. In samenwerking met JUMP! Retail gaan we met onze gasten in gesprek over de belangrijkste topics uit de boardroom van retailers. Houd de donderdagmiddagen voorlopig vrij in je agenda! Op onze Thoughtful Thursday hebben we laagdrempelige, maar waardevolle gesprekken met toonaangevende retailers en retailexperts én behandelen we vragen die van tevoren gesteld worden. Wanneer doe jij met ons mee?

Hosts

Frank Quix
Frank Quix
Managing Director Q&A

Q&A
Ernst Jan Smids
Ernst Jan Smids
Algemeen Directeur bij JUMP! Retail

Jump retail

Donderdag 2 december

Deze week te gast bij Thoughtful Thursday: Rob Benjamens. Rob is partner bij Brand & Business Architects, daarnaast retaildeskundige en een zeer gedreven vakman met veel ervaring en passie op het gebied van merken, communicatie, positioneringen, businessconcepten, masterclasses en pitchbegeleiding. Verder is Rob ook betrokken (geweest) bij verschillende vakgroepen – een vakman pur sang! Frank en Ernst-Jan hebben het met Rob o.a. over het krachtenspel tussen merken en retailers, de belangrijke van dit moment in de boardroom van A-merk fabrikanten en foodretailers en de laatste ontwikkelingen binnen foodretail. Kijk je mee?

Abonneer hier

Ga naar de webinar

Binnenkort
9 december Remko Berkel van Specsavers

16 december Thoughtful Thursday Recap

Na 16 december houden wij een winterstop. Kijk je volgend jaar weer mee?

Thoughtful Thursday gemist?Heb je een webinar gemist? Bekijk de Thoughtful Thursday terug via ons platformRetail Outlook Platform