Stel ons je vraag

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday is dé wekelijkse webinar met inspirerende gesprekken over retail. In samenwerking met JUMP! Retail gaan we met onze gasten in gesprek over de belangrijkste topics uit de boardroom van retailers. Houd de donderdagmiddagen voorlopig vrij in je agenda! Op onze Thoughtful Thursday hebben we laagdrempelige, maar waardevolle gesprekken met toonaangevende retailers en retailexperts én behandelen we vragen die van tevoren gesteld worden. Wanneer doe jij met ons mee?

Hosts

Frank Quix
Frank Quix
Managing Director Q&A

Q&A
Ernst Jan Smids
Ernst Jan Smids
Algemeen Directeur bij JUMP! Retail

Jump retail

Donderdag 8 april

Deze week is Gertjo Janssen, Managing Director van Euretco, te gast bij Thoughtful Thursday. Frank en Ernst-Jan gaan met hem in gesprek over hoe het met de verschillende formules van Euretco gaat. Welke uitdagingen hebben zij het afgelopen jaar gehad? Hoe ziet hij de (nabije) toekomst van niet alleen de eigen formules, maar voor de gehele retailsector? En wat is er volgens Gertjo nodig om weer uit deze crisis te komen? Zorg dat je erbij bent!

Abonneer hier

Ga naar de webinar

Binnenkort
15 april
Mark Greeven van IMD

23 april
Clemens Brenninkmeijer van Redevco

Thoughtful Thursday gemist?Heb je een webinar gemist? Bekijk de Thoughtful Thursday terug via ons platformRetail Outlook Platform