Stel ons je vraag

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday is dé wekelijkse webinar met inspirerende gesprekken over retail. In samenwerking met JUMP! Retail gaan we met onze gasten in gesprek over de belangrijkste topics uit de boardroom van retailers. Houd de donderdagmiddagen voorlopig vrij in je agenda! Op onze Thoughtful Thursday hebben we laagdrempelige, maar waardevolle gesprekken met toonaangevende retailers en retailexperts én behandelen we vragen die van tevoren gesteld worden. Wanneer doe jij met ons mee?

Hosts

Frank Quix
Frank Quix
Managing Director Q&A

Q&A
Ernst Jan Smids
Ernst Jan Smids
Algemeen Directeur bij JUMP! Retail

Jump retail

Donderdag 14 oktober

Deze week is niemand minder dan Philip Mountford, CEO van Hunkemöller, te gast bij Thoughtful Thursday! Inmiddels staat hij al ruim 12 jaar aan het roer bij het lingeriemerk: hoe kijkt hij terug op al deze jaren en wat is hem het meest bijgebleven? Frank en Ernst-Jan hebben het verder met Philip over de impact die de coronapandemie heeft gehad op het koopgedrag, de steeds belangrijkere rol van data in de organisatie en de ontwikkelingen binnen de lingeriebranche. En: nog veel meer! Kijk je mee naar dit openhartige gesprek?

Abonneer hier

Ga naar de webinar

Binnenkort
21 oktober
John van der Ent van Spar

28 oktober
Aart-Jan van Triest van Fitchannel

Thoughtful Thursday gemist?Heb je een webinar gemist? Bekijk de Thoughtful Thursday terug via ons platformRetail Outlook Platform