Stel ons je vraag

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday is dé wekelijkse webinar met inspirerende gesprekken over retail. In samenwerking met JUMP! Retail gaan we met onze gasten in gesprek over de belangrijkste topics uit de boardroom van retailers. Houd de donderdagmiddagen voorlopig vrij in je agenda! Op onze Thoughtful Thursday hebben we laagdrempelige, maar waardevolle gesprekken met toonaangevende retailers en retailexperts én behandelen we vragen die van tevoren gesteld worden. Wanneer doe jij met ons mee?

Hosts

Frank Quix
Frank Quix
Managing Director Q&A

Q&A
Ernst Jan Smids
Ernst Jan Smids
Algemeen Directeur bij JUMP! Retail

Jump retail

Donderdag 16 september

Immer besser – dat is de belofte van Miele. Hoogstaande producten van goede kwaliteit waar je een leven lang van kan genieten. Hoe zorgt Miele dat ze aan deze belofte blijven voldoen? Hoe werken zij dagelijks aan het creëren van de ultieme customer journey? En welke uitdagingen komen daarbij kijken?

Ernst-Jan Smids gaat erover in gesprek met Patricia Slootjes, Director Marketing bij Miele. We mogen haar Miss Miele noemen: Patricia kent het merk als geen ander en vertelt graag meer over hoe het merk de afgelopen jaren is afgestoft en opbloeit tot een onmisbaar merk in de Nederlandse huishoudens.

Abonneer hier

Ga naar de webinar

Binnenkort
Donderdag 23 september
Nog niet bekend

Donderdag 30 september
Arthur Feenstra van Only for Men

Donderdag 7 oktober
Philip Mountford van Hunkemöller

Thoughtful Thursday gemist?Heb je een webinar gemist? Bekijk de Thoughtful Thursday terug via ons platformRetail Outlook Platform