Stel ons je vraag

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday is dé wekelijkse webinar met inspirerende gesprekken over retail. In samenwerking met JUMP! Retail gaan we met onze gasten in gesprek over de belangrijkste topics uit de boardroom van retailers. Houd de donderdagmiddagen voorlopig vrij in je agenda! Op onze Thoughtful Thursday hebben we laagdrempelige, maar waardevolle gesprekken met toonaangevende retailers en retailexperts én behandelen we vragen die van tevoren gesteld worden. Wanneer doe jij met ons mee?

Hosts

Frank Quix
Frank Quix
Managing Director Q&A

Q&A
Ernst Jan Smids
Ernst Jan Smids
Algemeen Directeur bij JUMP! Retail

Jump retail

Donderdag 25 februari

Deze week is Jeroen Hubert te gast, oprichter van HEROIC en WeFind.one. Zijn expertise ligt op het vlak van waardecreatie voor bedrijven door concurrentievoordelen te ontwikkelen die zorgen voor duurzame en winstgevende groei. De laatste jaren was hij bij verschillende retailorganisaties verantwoordelijk voor digitale transformaties en het bouwen van onderscheidende merken. Vorig jaar is hij zijn eigen consultancy én het digitale platform WeFind.one gestart. Tijd om bij te praten dus – Frank en Ernst-Jan gaan graag met hem in gesprek over zijn nieuwe platform en zijn toekomstverwachtingen voor de (online) retailsector.

Abonneer hier

Ga naar de webinar

Binnenkort
4 maart
Angela Ursem van Food for Skin

11 maart
Chefkok Ron Blaauw

18 maart
The Mall of the Netherlands

25 maart
Kate Ancketill van GDR Creative Intelligence

1 april
Itai Gross van NADUVI

Thoughtful Thursday gemist?Heb je een webinar gemist? Bekijk de Thoughtful Thursday terug via ons platformRetail Outlook Platform