Stel ons je vraag

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday is dé wekelijkse webinar met inspirerende gesprekken over retail. In samenwerking met JUMP! Retail gaan we met onze gasten in gesprek over de belangrijkste topics uit de boardroom van retailers. Houd de donderdagmiddagen voorlopig vrij in je agenda! Op onze Thoughtful Thursday hebben we laagdrempelige, maar waardevolle gesprekken met toonaangevende retailers en retailexperts én behandelen we vragen die van tevoren gesteld worden. Wanneer doe jij met ons mee?

Hosts

Frank Quix
Frank Quix
Managing Director Q&A

Q&A
Ernst Jan Smids
Ernst Jan Smids
Algemeen Directeur bij JUMP! Retail

Jump retail

Donderdag 3 december

Onze volgende gast bij Thoughtful Thursday is Marco Coninx. Marco is dé marketing expert als het aankomt op Amazon. Door de verkoop op Amazon heeft hijzelf al een miljoenenomzet behaald. Frank en Ernst-Jan gaan LIVE in gesprek over zijn succesverhaal. Recentelijk schreef Marco een boek over zijn ervaringen met Amazon genaamd "Alles Wat Je Moet Weten Over Verkopen Via Amazon". Interesse in de wereld van de platformen? Sluit dan 3 december om 15:00 uur zeker aan bij Thoughtful Thursday. Tot dan!

Abboneer hier

Ga naar de webinar

Binnenkort10 december:
Vincent Hulshof, oprichter van Product Pine10 december is voorlopig de laatste Thoughtful Thursday. We houden een korte winterstop, maar hopen je graag in 2021 weer terug te zien!

Heb jij ideeën, verbeterpunten of opmerkingen voor deze nieuwe reeks? Stuur dan een mail naar Alyssa Vogelaar


Mail Alyssa

Thoughtful Thursday gemist?Heb je een webinar gemist? Bekijk de Thoughtful Thursday terug via ons platformRetail Outlook Platform