Stel ons je vraag

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday is dé wekelijkse webinar met inspirerende gesprekken over retail. In samenwerking met JUMP! Retail gaan we met verschillende gasten in gesprek over de belangrijkste topics uit de boardroom van retailers, horen we inspirerende ondernemersverhalen en bespreken we actualiteiten. Zet het in je agenda: komende donderdagen kun je tijdens je lunchbreak om 12:00 uur een nieuwe sessie verwachten op Retail Outlook. Of kom je een keer live meedoen? Maak je klaar voor een nieuwe reeks met nieuwe gasten én oude bekenden, maar vooral heel veel retailinspiratie.

Hosts

Frank Quix
Frank Quix
Managing Director Q&A

Q&A
Ernst Jan Smids
Ernst Jan Smids
Algemeen Directeur bij JUMP! Retail

Jump retail

Donderdag 12 mei

Deze week te gast bij Thoughtful Thursday: Wouter Kolk, CEO Europa en Indonesië bij Ahold Delhaize. Wouter begon als stagiair bij de supermarktketen en is daar inmiddels niet meer weg te denken. Hoe kijkt hij terug op deze periode? Wat is er in de tussentijd allemaal veranderd? En met welke uitdagingen heeft hij nu te maken? Frank en Ernst-Jan hebben het met Wouter o.a. over zijn start bij Ahold, de ontwikkelingen bij de verschillende formules wereldwijd en zijn visie op andere (opkomende) spelers in de markt. Kijk je mee?

Ga naar de webinar

Binnenkort

19 mei
Giovanni Colauto, De Bijenkorf

2 juni
Miriam de Bruin, Hubo

9 juni
Michiel Witteveen, Mirage Retail Group

16 juni
Nog niet bekend

12 mei
Matthijs Storm, Wereldhave

Wie zou je graag eens als gast zien? Laat het weten aan Frank of Ernst-Jan.

Thoughtful Thursday gemist?Heb je een sessie gemist? Kijk of luister de Thoughtful Thursday gratis terug op Retail Outlook!Retail Outlook Platform

Elke week een mail ontvangen zodra er een nieuwe sessie beschikbaar is?
Meld je hier aan!