Werken bij Q&A
Deel je passie voor retail met ons

Werken bij Q&A

Wij zijn voortdurend op zoek naar ambitieuze mensen met passie voor retail. Daarnaast hebben wij ieder jaar een aantal stageplekken beschikbaar.

Werken bij Q&A betekent:

Vacatures:

Interesse?

Neem contact met ons op

+31(0)33-2454637

Stage marktonderzoek

Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde stagiair met passie voor de retail en winkels, die vanaf januari/februari 2019 minimaal drie dagen in de week bij ons aan de slag wil gaan als onderzoeker! Wil je tijdens je opleiding al wat ervaring opdoen in het bedrijfsleven? Dan kunnen wij jou een uitdagende stage aanbieden!

Tijdens deze stage zal je ervaring opdoen in alle fases van het onderzoekstraject. Je werkt mee in het team van onderzoekers en consultants en voert ondersteunende taken voor hun uit.

Werkzaamheden

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gemotiveerde stagiair met passie voor de retail en winkels. Verder ben je geïnteresseerd in het doen van onderzoek en het gedrag van consumenten. De ambitie om in de toekomst bij of voor een retailer te werken is een pre. Gezien de aard van de werkzaamheden die je zult uitvoeren, is het belangrijk dat je het leuk vindt om met analyses en cijfers bezig te zijn. Verder vinden wij de volgende eigenschappen/kenmerken belangrijk:

Wat bieden wij?

Tijdens je stage bieden wij je de mogelijkheid in contact te komen met retailers op nationaal en internationaal niveau. Verder is Q&A een relatief kleine en informele organisatie en tevens jong bedrijf. Wanneer je meer verantwoordelijkheid aankunt, zal je die krijgen. Verder bieden wij je:

Interesse?

Voor een sollicitatie naar deze stage kun je contact opnemen met: secretariaat@qanda.nl of 033 2454637.

Ons adres

Q&A
Printerweg 22
3821 AD, Amersfoort

Neem contact op

+31(0)33-2454637
info@qanda.nl

+32 478 99 15 82

werner@qandainsights.be

Contact pagina

Agenda

  • CEO Diner @Salesforce, Amsterdam 17 jan 2019
  • Rabobank Anton Dreesmann Congres @Rabobank, Utrecht 18 jan 2019
  • Next Retail Generation Event @Utrecht 18 jan 2019

Bekijk de volledige agenda

Volg ons