Werken bij Q&A
Deel je passie voor retail met ons

Werken bij Q&A

Wij zijn voortdurend op zoek naar ambitieuze mensen met passie voor retail. Daarnaast hebben wij ieder jaar een aantal stageplekken beschikbaar.

Werken bij Q&A betekent:

Vacatures:

Interesse?

Neem contact met ons op

+31(0)33-2454637

Q&A zoekt marketing- & eventmanager!

Wij zijn op zoek naar een marketing- & eventmanager bij wie continu verbeteren in de genen zit. Een teamspeler die energie krijgt van het gezamenlijk realiseren van projecten. Iemand die zijn of haar weg weet te vinden als het gaat om planning en control. Heb jij passie voor retail? Zoek niet verder en neem contact met ons op. We bieden je een afwisselende functie voor 24 - 32 uur per week.

Wie zijn wij?

Een team van retailexperts met een overkoepelend netwerk in binnen- en buitenland. Al meer dan 15 jaar helpen we retailers, merken en toeleveranciers om elke dag beter te presteren. Dit doen we met maatwerkproducten vanuit onze expertises Insights, Consultancy, Education en Inspiration. Altijd met de consument als startpunt en kennisdeling als ons fundament.

Wat ga je doen binnen Q&A?

Als marketing- & eventmanager schakel je tussen veel verschillende (verkiezings)projecten en personen. Je hebt een uitvoerende rol en stemt af met de projectmanagers. Wat je zoal gaat doen binnen Q&A:

Je verantwoordelijkheden zien er als volgt uit:

Wie ben jij?

Retail is echt jouw ding. Je bent commercieel en hebt organisatietalent. Flexibel, accuraat en communicatief vaardig zijn drie eigenschappen die jou beschrijven. Je bent niet bang om de telefoon te pakken en je vindt het leuk om contact te leggen en te onderhouden met retailers en partners.

Wat krijg je ervoor terug?


Wij zijn een organisatie met jonge en enthousiaste collega’s. We bieden je een uitdagende en afwisselende functie. Daarnaast krijg je een vaste werkplek en een marktconform salaris.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze aanpakker en lijkt het je tof om te werken met grote retailers en gezellige collega’s? Mooi!

Overtuig ons van jouw kwaliteiten en start op korte termijn met deze nieuwe uitdaging. Stuur je CV en motivatie naar Mark Veldkamp mveldkamp@qanda.nl of bel voor meer informatie 033-2454637.

Stage marktonderzoek

Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde stagiair met passie voor de retail en winkels, die vanaf september 2019 minimaal drie dagen in de week bij ons aan de slag wil gaan als onderzoeker! Wil je tijdens je opleiding al wat ervaring opdoen in het bedrijfsleven? Dan kunnen wij jou een uitdagende stage aanbieden!

Tijdens deze stage zal je ervaring opdoen in alle fases van het onderzoekstraject. Je werkt mee in het team van onderzoekers en consultants en voert ondersteunende taken voor hun uit.

Werkzaamheden

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gemotiveerde stagiair met passie voor de retail en winkels. Verder ben je geïnteresseerd in het doen van onderzoek en het gedrag van consumenten. De ambitie om in de toekomst bij of voor een retailer te werken is een pre. Gezien de aard van de werkzaamheden die je zult uitvoeren, is het belangrijk dat je het leuk vindt om met analyses en cijfers bezig te zijn. Verder vinden wij de volgende eigenschappen/kenmerken belangrijk:

Wat bieden wij?

Tijdens je stage bieden wij je de mogelijkheid in contact te komen met retailers op nationaal en internationaal niveau. Verder is Q&A een relatief kleine en informele organisatie en tevens jong bedrijf. Wanneer je meer verantwoordelijkheid aankunt, zal je die krijgen. Verder bieden wij je:

Interesse?

Voor een sollicitatie naar deze stage kun je contact opnemen met: secretariaat@qanda.nl of 033 2454637.

Ons adres

Q&A
Printerweg 22
3821 AD, Amersfoort

Neem contact op

+31(0)33-2454637
info@qanda.nl

+32 478 99 15 82
werner@qandainsights.be

Contact pagina

Agenda


Bekijk de volledige agenda

Volg ons