Werken bij Q&A
Deel je passie voor retail met ons

Werken bij Q&A

Wij zijn voortdurend op zoek naar ambitieuze mensen met passie voor retail. Daarnaast hebben wij ieder jaar een aantal stageplekken beschikbaar.

Werken bij Q&A betekent:

Vacatures:

Interesse?

Neem contact met ons op

+31(0)33-2454637

Op zoek naar een stage binnen retail?

Wil je naast je studie al wat ervaring opdoen op het gebied van projectmanagement, marketing(communicatie) en sales? En heb je passie voor retail? Zoek dan niet verder én neem contact op met Q&A. Wij bieden je een uitdagende stage!

Wat ga je doen binnen Q&A?

Tijdens jouw stage draait alles om projectmanagement en communicatie. Je wordt betrokken bij de organisatie van onze (consumenten)verkiezingen. Samen met onze projectmanagers maak jij onze projecten tot een succes. Wat ga jij zoal bij Q&A doen?

En, wie ben jij?

Enthousiast, nauwkeurig én zelfstandig zijn drie eigenschappen die jij bezit. Je vindt het leuk om met verschillende projecten tegelijk bezig te zijn en hebt geen moeite met het schrijven van logisch opgebouwde teksten.

Volg jij een HBO-studie op het gebied van retail, sales, marketing of communicatie? Ben je vanaf januari 2019 minimaal vijf maanden beschikbaar? Neem dan zeker even contact met ons op.

Wie is Q&A?

Bij Q&A vinden wij retail het mooiste vakgebied dat er is. Niets staat zo midden in de samenleving en kent zo’n enorme dynamiek. Retail raakt elke Nederlander, Europeaan en wereldburger. Juist daarom zoekt Q&A naar de antwoorden op relevante retail vragen. Hoe wij deze vragen beantwoorden? Door middel van fact-based consultancy. Door te inspireren en kennis te delen tijdens onze events waar we vakgenoten bij elkaar brengen. Vragen stellen én beantwoorden zit in ons DNA.

Wat krijg je ervoor terug?

Allereerst een toffe ervaring binnen retail. Daarnaast krijg je een vaste werkplek met laptop, vakantiedagen én niet geheel onbelangrijk: een stage- en reiskostenvergoeding.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature nog steeds geïnteresseerd? Overtuig ons van jouw kwaliteiten. Neem contact op met Gerwin Souman via gsouman@qanda.nl of 033-2454637.

Ons adres

Q&A
Printerweg 22
3821 AD, Amersfoort

Neem contact op

+31(0)33-2454637
info@qanda.nl

+32 478 99 15 82
werner@qandainsights.be

Contact pagina

Agenda


Bekijk de volledige agenda

Volg ons