Stel ons je vraag

Expertise Exchange Network

Samen naar succes

Kennis kun je alleen vermenigvuldigen door het te delen. We brengen daarom graag relevante groepen samen om van elkaar te leren. Van boardlevel tot starters en van marketingprofessionals tot winkeloperatie. Tijdens deze exclusieve sessies leer je in kleine groepen meer rond een bepaald thema en staat kennisdeling en netwerken centraal. Wanneer sluit jij aan?

Retail Executive Platform

Het Retail Executive Platform is een exclusieve besloten netwerkgroep voor directieleden, bestuurders en commissarissen van Nederlandse retailers. Met dit platform bieden we jaarlijks een programma van vier sessies waar strategische thema’s worden behandeld. Een subject-matter expert (een wetenschapper of deskundige) en een CEO belichten het thema vanuit hun eigen praktijkervaring. Leer, deel kennis en ontmoet vakgenoten tijdens deze interactieve sessies.

Meer weten over deze workshop?
Download de brochure

Next Retail Generation

Next Retail Generation is een doorlopende community van getalenteerde jonge retailers. Dit netwerk heeft meer dan 40 aangesloten retailers die hun talent onder de 35 jaar voordragen om sessies bij te wonen. Het doel van de bijeenkomsten is om jonge retailers, die de potentie hebben om door te groeien tot leiders van de toekomst, te inspireren. Tijdens de bijeenkomsten delen retail executives hun persoonlijke verhaal. Niet het bedrijf, maar de loopbaan van de spreker staat centraal. Welk pad is er bewandeld? Waar ben je tegenaan gelopen? Wat zijn de belangrijkste valkuilen en leerpunten? Welk advies wil je graag meegeven aan deze nieuwe generatie? Geen zakelijke presentaties, maar een informele setting waar waardevolle ervaringen worden gedeeld.

Wil je meer informatie over deze sessies?

Neem dan contact op met onze collega Anouk