Stel ons je vraag

Insights

From facts to action

Advies op basis van feiten. Met deze input geven we antwoord op jouw retailvraag. Dat kunnen vragen zijn als ‘Hoe genereer ik meer traffic?’, ‘Wie is mijn doelgroep?’ of ‘Hoe verbeter ik mijn conversie’? Maar Ook ‘Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn klant- of medewerkerstevredenheid stijgt’? Inzicht in de markt, je klanten en de doelgroep is dan essentieel. Op basis van onze expertise in retail kunnen we je helpen om de juiste inzichten te verzamelen en deze te vertalen naar concrete actiepunten. Welke retailvraag heb jij voor ons?

Products

Research

Door middel van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeken geven we je inzicht in je prestaties.

Meer informatie

Shopfeedback

Dé tool om eenvoudig klantinzicht te verzamelen op filiaalniveau. Optimaliseer je prestaties door inzicht in de cijfers en het verhaal erachter.

Meer informatie

Panels

Eigen consumentenpanels in binnen- en buitenland: de reden voor snel en betaalbaar online onderzoek.

Meer informatie

Campaigns

Inzicht in de behoeften van consumenten en positieve media-aandacht voor retailers en partners: een waardevolle combinatie van marketing en kennis.

Meer informatie

Onze Insights klanten

ABN AMRO Action Adyen
AKO Chrysal De Goede Visuele Communicatie
Deloitte FSIN GAMMA
Independer INretail Intratuin
La Place Lucardi Miele
Only for Men Primera SalesForce
SPAR Welkoop Zeeman

Insights cases

Sportfocus 2019

INretail

"We waren zeer positief verrast door de onderzoeksresultaten waarmee Q&A in ons Sportfocusonderzoek 2019 naar voren kwam. Maar nog enthousiaster waren wij over de oplossingsrichtingen die in het rapport aangegeven worden waar ondernemers direct mee aan de slag kunnen."

Marktpositie

Shimano

"Q&A heeft ons geholpen onze vraagstukken over de markt te vertalen in een onderzoek en heeft dit naar wens uitgevoerd. Een van de redenen om voor Q&A als onderzoekspartner te kiezen, was de mogelijkheid om nauw bij de aanpak van het onderzoek betrokken te zijn."

Klantperceptie

America Today

"Inzicht in de doelgroep is heel belangrijk voor ons en het was dan ook heel fijn dat Q&A kon helpen om dit inzicht te krijgen. Q&A was flexibel in de opzet en invulling van het onderzoek en dacht goed mee over de praktische toepasbaarheid van de resultaten."

Welke retailvraag heb jij?

Laat het ons weten