Stel ons je vraag

Events

Relevante connecties in retail

Het retaillandschap is volop in beweging – stilstaan is geen optie. Wij kijken nationaal, maar ook internationaal voor de laatste updates en blikken vooruit op trends die de toekomst bepalen. Samen met retailers, merken en toeleveranciers organiseren we events waar kennisdeling en netwerken centraal staat. Ben jij ook aanwezig op onze jaarlijkse events?

CEO Diner

Een C-level diner waarbij je volop de mogelijkheid hebt om te netwerken in een informele en unieke omgeving.

De volgende editie: januari 2022

Meer informatie

Anton Dreesmann Jaarcongres

Jaarlijks wordt het Anton Dreesmann Jaarcongres georganiseerd. Een congres voor de top van de Nederlandse retailsector. Zowel nationale als internationale professionals delen hun kennis en ervaring met een groep van circa 200 deelnemers.

De volgende editie: 22 januari 2022

Meer informatie

Retail Outlook Event

Een event waar kennis delen en het leren van good practices centraal staan. En waar ruimte is voor het testen van de nieuwste technologieën uit binnen- en buitenland. Leer samen met je collega’s van nieuwe concepten en innovaties. Wij geven je praktische inzichten om je beter voor te bereiden op de retailomgeving van de toekomst.

De volgende editie: april 2022

Meer informatie

Partners over onze events

Tweakwise is al enkele jaren trotse partner van het Retail Outlook event. Q&A weet elk jaar de juiste mensen aan elkaar te verbinden en de discussie aan te laten gaan over uitdagende onderwerpen. Naast het stukje inspiratie voor de bezoekers is het aangenaam georganiseerd en ontbreekt het onze gasten aan niets. Elk jaar een beetje anders georganiseerd, wat verfrissend werkt.

Mark Veldkamp, CCO Tweakwise
Tweakwise

Wil je businesspartner worden?

Neem contact met ons op