Stel ons je vraag

Holy Moly Pizza winnaar ABN AMRO Newcomer Retail Award 2020

Persberichten 23 september 2020

Vanmiddag is de ABN AMRO Newcomer Retail Award 2020 uitgereikt. De jury en het publiek hebben een keuze gemaakt uit drie genomineerden: Nishi Market, Holy Moly Pizza en LEGO Store Amsterdam. En de winnaar is... Holy Moly Pizza!

Holy Moly Pizza bezorgt pizza's, maar niet op de manier die je gewend bent. In een Italiaanse driewieler rijden ze naar je huis toe en bereiden ze de pizza's direct voor je huis. Verser kan niet! Het idee achter Holy Moly Pizza is dat pizza's eigenlijk niet bedoeld zijn voor de normale manier van fooddelivery. Oprichter Ben Van Duijn legt uit 'Pizza is bij uitstek een product dat warm en vers genuttigd dient te worden zodat de smaken echt tot hun recht komen. Echt goede pizza restaurants deden om die reden vaak al niet aan bezorging. Dat probleem is nu dus opgelost.'. Op dit moment zijn ze alleen nog te bestellen in Abcoude, maar uitbreiding ligt in de nabije toekomst. Houd hier de website in de gaten om te kijken of ze binnenkort ook naar jou komen! Nederland is in ieder geval een uniek concept rijker.

Holy Moly Pizza nam het op tegen twee waardige tegenstanders: LEGO Store Amsterdam en Nishi Market

LEGO opende vorig jaar de grootste LEGO Store in Nederland in hartje Amsterdam. De winkel op de Kalverstraat zet de Nederlandse cultuur, iconen en innovaties in de schijnwerpers. Denk aan een typische Nederlandse molen (gemaakt van 885.000 steentjes), maar ook de Amsterdamse Munttoren en werken van verschillende Nederlandse schilders zijn te bewonderen. Verder kun je je eigen LEGO poppetje personaliseren en zijn er meer dan genoeg producten te koop. Kortom, winkelplezier voor jong en oud! Klik hier voor meer informatie over de LEGO Store Amsterdam.

Nishi is een Japanse mini-supermarkt, afgelopen jaar geopend in Rotterdam. De winkel is ontworpen in de meest zoete kleuren, gebaseerd op de Japanse Kawaii-stijl (Kawaii betekent schattig in het Japans), en dat is te zien. Naast de verkoop van kleding en accessoires, worden er ook boeken, homeware en beauty producten verkocht. Maar dat is niet alles... De gehele store is "Instragrammable", wat betekent dat overal de perfecte plaatjes voor Instagram kunnen worden geschoten. Verder is er een photobooth, een snackcorner, een bubble tea bar en zelfs een kapper te vinden. De perfecte locatie om een leuke dag te beleven. Klik hier voor meer insights en mierzoete beelden van de Nishi store.